www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Родният супер автомобил SIN R1 RS на Автосалон Белград 2015

21.03.2015 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 9436 прочитания
A+ | A-

На Автосалон Белград 2015 бе представен най-новият модел на компанията Sin Cars - SIN R1 RS. Sin Cars създаде колата специално за любителите на високите скорости, които търсят изживяване близко до това на пистата. Аеродинамичните елементи, които осигуряват допълнително прилепване и стабилност, подсилени амортисьори и пружини, секвенциална скоростна кутия са това, което прави SIN R1 RS различна от спортния модел.

За да създаде SIN R1 RS, компанията Sin Cars използва опита си в моторните спортове и своя GT4 автомобил , с който ще участва в Европейските GT4 серии. Изложението в Белград, което събира около 400 участници от 26 страни, започна на 20 март и ще продължи до 29 март.

Изложението в Белград е една от най-големите прояви в областта на автомобилната индустрия за цяла Източна Европа. На тазгодишното шоу дебютират около 50 нови автомобила, сред които и SIN R1 RS. Очаква се автомобилите, пристигащи директно от Автосалон Женева 2015, да грабнат вниманието на публиката - срещу цена за билет от 2,5 евро.


Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ