www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Lufthansa пусна интернет в самолетите

10.03.2011 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: | 1847 прочитания
A+ | A-

Lufthansa пусна услугата FlyNet, която осигурява за първи път в света достъп на борда на широколентов интернет. В момента можете да се насладите на пълната свобода да общувате в интернет за полети от Европа до Детройт, Далас и Атланта. В партньорство с Panasonic Lufthansa очаква услугата FlyNet да може да се използва до края на годината и в полети из Стария континент. 
Бързият и мощен онлайн интернет над облаците ви дава достъп до интернет на вашия WLAN-съвместим лаптоп или смартфон във всички класи - от бизнес до икономична.  Благодарение на високата скорост можете да изпращате и получавате имейли незабавно, дори и с големи прикачени файлове. FlyNet ще ви позволи да прехвърляте данни от GSM и GPRS технологии. В най-близко бъдеще ще можете да използвате дори мобилния си телефон, например, да изпращате и получавате SMS и MMS съобщения. Възможността за телефонни разговори е забранена в отговор на желанията на мнозинството от клиентите на германската компания. Интернет телефонията (VoIP) също не е разрешено.
На борда имате и специален Lufthansa FlyNet портал, където ще намерите най-новите бизнес, политически, спортни и развлекателни новини.
Самолетната интернете услуга струва 10,95 евро за 1 час сърфиране или 19,95 евро за 24 часа. Плаща се с всички видове кредитни карти.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ