Пол Уокър – истински автоманиак

01.12.2013 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино
A+ | A-


Освен световноизвестен актьор, загиналият на 40-годишна възраст в катастрофа с Porsche Carrera GT – Пол Уокър, е и голям фен на автомобилите като цяло. Дори нещо повече – освен колекционер на спортни коли, Уокър е участник в компания за разработка и търговия с изпускателни системи за коли като Porsche, Audi, BMW и Nissa, а освен това има и дилърски лиценз. По време на премиерата на последното издание на супер прожекцията „Бързи и яростни“ пред uk.askmen.com признава, че автомобилите са се превърнали от чисто в хоби в основно негово занимание.

„Прекарвам много време с коли. Помагат ми да се пречистя, когато имам много проблеми на главата. Просто отивам, лягам по която и да е започвам да се занимавам с нещо по нея. Може дори да е нещо напълно обикновено, като да сменя гумите й, например. Изваждам всички инструменти, използвам всичко. Просто ми доставя удоволствие. Правя предимно елементарни операции – смяна на масло и подобни, особено при по-новите коли. Не разбирам много от тях, но пък винаги мога да се заема с основното.“, обяснява заниманията си наскоро Уокър.

Онлайн изданието uk.askmen.com припомня и някои от най-интересните лични коли, които актьорът притежава. Оранжевото BMW´74 2002 Touring Уокър описва като абсолютната гордост в автопарка си, а към синия Ford Escort Cosworth изпитва особени чувства, тъй като кара такъв в „Fast & Furious 6“. Рядка тунингована Toyota Supra от 1995 год. и ярко жълт R33 Nissan Skyline също са част от колекцията му от коли, използвани във хитовата поредица. В интервю той споделя също така, че в момента е най-големият колекционер на BMW 03 E36M3 Lightweight в света, като намира този модел за най-успешната 3-та Серия на баварската компания.Снимки

Коментари (0)

Име:
Коментар:
Код за сигурност:

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори


facebook twitter rss linkedin probook Авто новини мобилна версия Auto news english version

МАРКИ
Списание autoclub.bg

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *