www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Дакар 2011: Тодор Христов се върна жив и здрав (видео)

11.01.2011 | Авто новини: Авто Спорт » Офроуд | Автор: | 2430 прочитания
A+ | A-

ATV-пилотът кацна на летище София в отлично състояние на духа и веднага започна с историите около легендарното състезание

Екип на autoclub.bg днес след обяд бе на летище София, където посрещна първият български герой от "Дакар 2011". На Ивановден Тодор Христов претърпя неприятен инцидент в етап 6 и се наложи да прекрати участието си в легендарния рали-рейд. Независимо от болката, причинена от счупените три ребра - следствие на захлупване от неговото ATV, "лудата глава" искаше да продължи състезанието, но лекарите го спряха за преглед в болницата. Първоначално Христов искаше да продължи поне с журналистическия екип, но разумът надделя и днес той се завърна в родината. Посрещането му бе подобаващо - като на човек, прославил името на България.
Тодор Христов демонстрира отлично състояние на духа и от думите му личеше яд от каръка, който го преследваше непрестанно в Аржентина и Чили. Сега той (и ние) вече стискаме палци за успешно приключване на състезанието на неговия приятел и още по-голям герой - Петър Ценков, който (с оглед и на по-големия си житейски опит) вече пренаписва българската офроуд история.


Видео


Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ