www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

100 коли за 10 милиона лева на BMW и MINI ЕКСПО

12.04.2013 | Авто новини: Авто пазар » Оферти на употребявани автомобили | Автор: Jordan Lukanov | 2968 прочитания
A+ | A-

Фен номер 1 на БМВ в света Тодор Тодоров - BMW Superfan, ще бъде в зала 4 на Интер Експо Център в София по време на трите изложбени дни

В петък, за четвърти пореден път на Интер Експо Център отвори врати BMW и MINI ЕКСПО. Търговското изложение в зала 4 се организира от BMW Group България и ще продължи от 12 до 14 април 2013 г. По време на събитието посетителите могат да избират от над 100 налични в България употребявани автомобили BMW и МINI, сертифицирани по програмите BMW Premium Selection и MINI NEXT, на обща стойност от 8,833 млн. лева - само за колите в залата. С избора на сертифициран употребяван автомобил, клиентите на двете марки избягват всички рискове свързани с произхода и техническото състояние на използвано вече превозно средство.
Всички автомобили, изложени по време на BMW и MINI ЕКСПО, в съответствие с програмните и продуктови изисквания на BMW Premium selection и MINI NEXT, са на възраст не повече от 5 години, пробег до 120 000 км, доказан произход и сервизна история и ползват 24 месечна гаранция и услугите на BMW и MINI Мобилен Сервиз. Минималното изискване пък кола да попадне в тази премиум селекция е възраст 6 месеца или 6000 км пробег, в зависимост кое от събитията настъпи първо.
Целите и концепцията на събитието коментира г-н Антоан Михайлов, мениджър употребявани автомобили в BMW Group България: „Организирането на BMW и MINI ЕКСПО вече е традиция. Макар и с кратка история, специализираното изложение е познато и очаквано събитие, за всички които се интересуват от покупката на премиум употребяван автомобил. През последните три години реализацията на сертифицирани употребявани автомобили в България разширява с между около 15-20% кръга на клиенти на актуалните модели БМВ и МИНИ. Целите на изложението обаче надхвърлят търговските резултати. За нас в BMW Group България то е демонстрация на цялостната философия на BMW Group за качеството на обслужване, грижа и запазване на стойността на нашите автомобили. Не на последно място, ние в BMW Group България и нашите оторизирани партньори в цялата страна, гледаме на BMW и MINI ЕКСПО като възможност за личен контакт за консултации и споделяне на мнения и обратна връзка между феновете и представители на отдели, като следпродажбено обслужване, продажби, финансиране и др, на двете марки.”
BMW и MINI ЕКСПО интегрира всички етапи от избора до покупката на сертифицирани употребявани средства за индивидуална мобилност BMW и MINI. За втора поредна година в рамките на изложението специалистите от Ауто Експерт на място, безплатно за клиента, ще оценяват стойността на автомобил за замяна, в случаите, когато сделката включва такъв елемент. В рамките на изложението представители на BMW Financial Services предлагат индивидуални решения и информация относно финансирането, лизинга и застраховането на автомобили с марка БМВ и МИНИ. За всички сделки по време на събитието и до 30 април 2013 г. се предлага преференциален лихвен процент. Предварително одобрение за финансиране на покупка се получава в рамките на един час.
В допълнение специален щанд предлага оригинални резервни части и аксесоари за нови и употребявани автомобили. Клиентите на BMW Group могат да се консултират със специалисти от следпродажбено обслужване, да поръчат и/или закупят оригинални резервни части и аксесоари BMW.
За първи път освен, чрез електронната платформа www.bmw.bg/usedcars, която осигурява възможности за избор на употребяван автомобил сред над 4000 автомобила в цяла Европа по критерии, като модел, цена, година на производство, пробег, ниво на оборудване и др., се допълва и от специална апликация за Facebook, достъпна от фен страницата на BMW България - facebook.com/BMW.Bulgaria.
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ