www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Нов дом на Honda бе открит в Стара Загора

13.11.2010 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: | 2561 прочитания
A+ | A-

В Стара Загора бе открит нов търговско-сервизен комплекс на Honda. Така почитателите на тази марка автомобили и мотоциклети в града и региона вече имат нов дом. Лентата бе прерязана на свят ден – празникът на Св. Мина (11 ноември). Това става няколко месеца след като Бултрако АД – официален вносител на Honda за България, откри най-големия си търговско-сервизен комплекс в София на Ботевградско шосе №326. Поредният нов шоурум в Стара Загора се намира на Богомиловско шосе. Така Бултрако доказа, че последователно изпълнява своите намерения автомобилите и мотоциклетите Honda да бъдат представени по подходящ начин в най-големите градове на страната ни, независимо от тежката финансова и  икономическа криза.
Новият търговско-сервизен комплекс е дело на фирмата IMI ЕООД – дилър на Бултрако АД. На изисканото тържество, с което бе открит търговско-сервизният комплекс, присъстваха стотици гости. Бе отслужен водосвет от отец Петко, а лентата прерязаха г-н Костадин Грозданов – изпълнителен директор на Бултрако АД и г-н Илко Илиев – управител и собственик на IMI ЕООД, дилър на Honda в Стара Загора. Празненството бе в традиционен японски стил. На входа гостите бяха посрещани от момичета, облечени с кимоно, състезатели, майстори на бойното изкуство айкидо направиха демонстрации, за украса имаше икебана и  оригами, а масите бяха отрупани със суши и други японски специалитети. Откриването на шоурума бе придружено с мощна и продължителна заря.
Търговско-сервизният комплекс на Honda е на застроена площ от 1000 кв. м, а шоурумът е разположен на 300 кв. м. Отделно има модерно оборудвано сервизно хале, а също административни и офис помещения. В шоурума ще може да се представи цялата гама автомобили и мотоциклети на Honda. Сервизът разполага с необходимото оборудване и специалисти, с които  безпроблемно да обслужва, както автомобилите, които ще се продават в новия шоурум, така и тези, които вече се намират в Стара Загора и региона. Модерното оборудване не само отговаря на изискванията на компанията, но и значително ги надминава. Както се изрази г-н Грозданов, това е един от най-модерните центрове на Honda не само у нас, но и в Европа.
В новопостроения продажбено-сервизен комплекс на Хонда в Стара Загора работят висококвалифицирани специалисти, които ще се грижат за клиентите и техните изискванията. Екипът по продажбите и ремонтните специалисти ще предоставят услуги на най-високо ниво, отговарящи на високите критории на Honda.
Освен разгъната застроена площ от около 1000 кв. м, общата площ е 2,5 декара, а инвестицията е около 2 милиона лева. При строителството на новия център са спазени 100% от всички изисквания на Honda за външен, вътрешен дизайн и офисно оборудване. Комплексът разполага със 17 паркоместа пред комплекса и над 30 зад него.
Откриването на новия шоурум бе добър повод журналистите да изпробват качествата на екологичните модели на Honda – хибридите Insight и CR-Z.  Това е първият тестдрайв на екологични автомобили, организиран на територията на нашата страна. Специално посрещане на екоколоната на Honda бе направено не само в Стара Загора, но и в Бултрако-Пловдив.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ