www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Какво сътвориха автомобилните производители за 1 април (+видео)

02.04.2013 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Borislav Tzakov | 6994 прочитания
A+ | A-

Световните лидери в производството на автомобили бяха едни от най-активните страни във вчерашния ден на шегата. Volvo, например, показа системата External Vehicle Protection (EnVeloP), която покрива цялото купе на автомобила с въздушни възглавници, инспирирана от действителната въздушна възглавница на шведите за пасажери.

 

 


 

Toyota пък съобщи, че ще прати новото си предложение за бизнеса Proace в несъществуващия шампионат за ванове на Великобиртания (British Touring Van Championship). В съобщението на японците се казва, че състезателния автомобил е тестван на 24-часова постоянна смяна на пътните ленти на магистрала, а ускорението е било изпитано в градски условия в Лондон.

 


 

Луксозният бренд, собственост на Toyota – Lexus, също се включи с приятна шега. Японците показаха супер мощния автомобил LFA в изпълнение за обслужване на клиенти от дилър на марката във Флорида. Основната идея тук била да се намали времето за превоз на клиентите, като същевременно с това се увеличи удоволствието от прекараното в сервизите на Lexus време.

 


 

Американското подразделение на Volkswagen показа 2015 LeVanto. Спорният модел бе представен с новина във Facebook, под която гордо се твърдеше, че задвижването на оранжевото возило ще е поверено на дизелова хибридна технология.

 


 

BMW подходи по-скромно към 1 април и подари на феновете си високотехнологична бебешка количка. Така наречената BMW P.R.A.M. (Postnatal Royal Auto Mobile) разполага с климатик, регулираща се седалка, интериорно осветление и опционален M-пакет.

 


 

Стигаме и до Honda, които съвсем наскоро представиха първата вградена в сериен автомобил прахосмукачка (HondaVAC). Вчера японците ни показаха и първия вграден в автомобила сешоар с името HondaHAIR.

 
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ