www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Въоръжено нападение върху Дженсън Бътън

07.11.2010 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: | 1497 прочитания
A+ | A-

Световният шампион във Формула 1 Дженсън Бътън се отърва само с уплаха след въоръжена атака срещу кортежа, който го откарваше от пистата "Интерлагос" в Сао Пауло след квалификацията вчера. Този път Бътън не е бил с гаджето си, както обикновено, но с него е бил баща му Джон. Полицаят, който е карал колата на Бътън, обаче е успял да избегне опасността, буквално премазвайки половин дузина автомобили и да върне британеца в хотела му.
"Връщахме се от пистата и карахме бавно по оживен път. Следващото нещо, което видях бе човек с пистолет. Шофьорът също го видя, извъртя колата и се втурнахме да бягаме с мръсна гас. Шофьорът ми бе легенда. Бе много страшно", сподели Бътън.
От отбора McLaren Mercedes заявиха: "В събота вечерта по пътя от пистата "Интерлагос" към хотела си Дженсън Бътън е нападнат от въоръжени мъже, които се опитаха да влязат в колата му. Никой в колата не е бил ранен. Полицейският шофьор на автомобила на Дженсън е действал бързо и е успял да си пробие път през трафика, за да изведе хората в колата до хотела им. Властите в Сао Пауло реагираха бързо и ще осигурят допълнителна сигурност на Дженсън и други членове на нашия екип за състезанието в неделя".Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ