www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Маса ще помага на Алонсо в Бразилия

03.11.2010 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: | 976 прочитания
A+ | A-

Виртуална обиколка по пистата "Интерлагос"

Фелипе Маса обяви, че е готов без никакви колебания да помогне на съотборника си в "черните кончета" Фернандо Алонсо да спечели световната титла. "Ако зависи от мен, то се разбира, че ще му помогна. Аз съм професионалист и съм го доказал още през 2007 г." - заяви бразилският пилот, визирайки, че благодарение на него Кими Райконен съумя да спечели Формула 1 през 2007 г., побеждавайки в последната гонка през сезона.
А на въпрос дали ще го разбере бразилската публика, ако и този път му се наложи да пропусне напред Алонсо, както това вече се случи тази година в Германия, Фелипе отговори: "Мисля, че моята публика винаги се е отнасяла добре към мен - и преди това, което се случи в Германия и на следващия ден. Журналистите обаче не направиха същото. Уверен съм, че моите привърженици ще се държат винаги добре и аз ще направя всички, за да им подаря добър резултат".
Тези дни Фелипе Маса е в родината си и използва свободното си време преди ГП на Бразилия (този уикенд) да се види с приятели и да посети вчера щанда на Ferrari на автошоуто в Сао Паоло, където бе посрещнат като герой.


Видео


Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ