www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Туристическите aвтобуси Sales-Lentz с гуми Goodyear

21.01.2013 | Авто новини: Авто Продукти » Гуми | Автор: | 2029 прочитания
A+ | A-

Операторът на градски и междуградски превози Sales-Lentz поръча 22 нови превозни средства, оборудвани с наскоро представените  гуми за пътнически автобуси Goodyear Marathon Coach и Goodyear Ultra Grip Coach.  Базираната в Люксембург компания, която е взела участие в изпитанието на новите гуми на Goodyear, избра тях основно поради дългия живот/пробег, който те предлагат благодарение на иновативната асиметрична шарка на протектора на  гумите Marathon Coach.
Поръчаните превозни средства са три вида – туристически автобуси, градски автобуси, които ще се движат в Люксембург и автобуси за местни превози. Те са били доставени в края на декември 2012 г. и са влезли в експлоатация в началото на януари 2013 година. Автобусите ще бъдат оборудвани и с двата вида гуми - Goodyear Marathon Coach и Ultra Grip Coach, като зимните  Ultra Grip Coach ще бъдат монтирани на задвижващите оси. През зимните месеци колелата на предните мостове ще бъдат оборудвани със зимните гуми (за управляващ мост) Goodyear Ultra Grip WTS, а през летните месеци – с гумите Marathon Coach. Автобусите ще бъдат оборудвани с гуми с размер 295/80R22.5 или 315/80R22.5. Sales-Lentz беше един от автобусните поревозвачи, който взе участие в изпитанията на новите гуми Goodyear Marathon Coach и на зимните гуми Goodyear Ultra Grip Coach преди тяхното въвеждане на пазара.
„От изпитанията, на които взехме участие, ние знаем, че новите гуми на Goodyear за туристически автобуси се представят отлично“, сподели Джош Деркум технически директор на Sales-Lentz. „Основните критерии при поръчка на гуми за нас са безопасността и цената. Новите гуми за автобуси на Goodyear Coach съчетават и двете характеристики. Особено по отношение на пробега, ние очакваме от тях да ни помогнат да намалим нашите оперативни разходи, без това да се отразява на безопасността на нашите пътници и шофьори“, допълни той.
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "