www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Махнаха покрива на Ламборгини Авентадор

12.11.2012 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: | 1941 прочитания
A+ | A-

Домът на Разярения бик представи новия Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster: най-вълнуващото серийно Ламборгини, произвеждано някога и даващо нова насока в света на луксозните супер спортни автомобили с подвижен покрив. Кабриото е логично продължение на лансираното през лятото на 2011 г. едноименно купе, от което вече 1300 бройки са доставени на клиентите. Новият роудстър Lamborghini Aventador LP 700-4 може незабавно да бъде разпознат чрез уникалния профил на горната му площ, който се отличава с нови геометрични линии от покрива до капака на двигателя. Дизайнът на роудстъра е резултат на внимателно проучване и най-добре съчетава производителност, елегантен стил , лекота на употреба и удоволствие от шофирането, галещи всички сетива. И най-важното, съхранен е уникалният дизайнерски дух на Авентадор с неговите множество шестоъгълни форми.
Покривът от две части, които се демонтират лесно ръчно и се съхраняват в предната част на багажното отделение, е направен изцяло от въглеродни влакна с помощта на различни технологии като RTM и Forged Composite ®. Тези технологии гарантират максимални естетически показатели и здравина, въпреки че всеки компонент е изключително лек, с тегло по-малко от 6 кг.
Двигателят е както при закритата версия Lamborghini Aventador 700-4 - V12 със 700 коня, като кабриото ускорява от място до 100 км/ч за 3 секунди или само с 0,1 сек. по-бавно от купето. Максималната скорост е 350 км/ч, а началната цена - €300 000.
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ