www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Георги Тодоров получи наградата си от играта на Литекс Моторс

27.09.2012 | Авто новини: Лукс&Стил » ТВ, шоу | Автор: | 1142 прочитания
A+ | A-

Днес пред щанда на Great Wall на Автосалон Пловдив официално беше връчена наградата от играта на Литекс Моторс „Спечели първия български автомобил Great Wall Voleex С10” във Фейсбук. 18-годишният победител от София – Георги Тодоров, получи ключовете за чисто новия си автомобил лично от бранд мениджъра на българския автомобилен производител Литекс Моторс – г-н Николай Ликьов.
 „Изключително съм развълнуван и щастлив от факта, че именно аз спечелих първия български автомобил от играта на Литекс Моторс”, споделя дванайсетокласникът Георги. Той успя да се пребори с всички участници от трите етапа на играта „Спечели първия български автомобил Great Wall Voleex С10” във Фейсбук, като на финала спечели и мнозинството на гласовете на журито със своя текст на тема „Защо аз заслужавам да спечеля Great Wall Voleex С10”:
“Да се идентифицираш и гордееш като българин въз основа на родната техника не е често срещано явление. Благодаря на Great Wall, че ми предоставя този шанс. С лекота взех книжка и бих бил горд собственик на първия български автомобил. Щастлив съм дори от самата идея и смятам, че заслужавам да спечеля.”
На Етап 1 Георги успява да заеме 8-мо място от 50 полуфиналисти, продължили в следващия кръг; На Етап 2 – е на 1-во място с сред 5те финалисти, а в последния етап става победител като получава и бонуса на журито от 30% към резултата си – печели 5 от общо 10 гласа на членовете на комисията. От своя страна, бранд мениджърът на компанията г-н Николай Ликьов определи играта като изключително успешна на база хилядите ангажирали се потребители на социалната мрежа – над 250 000 души. Той допълни, че Литекс Моторс ще продължи с атрактивното представяне на моделната гама на марката български автомобили Great Wall. Литекс Моторс участва на есенния панаир в Пловдив с 3 премиерни за България и Европа модела Great Wall – Hover H5, Voleex C30 и Voleex C20R.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ