www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Победителите от голф турнира Peugeot RCZ Cup

02.09.2012 | Авто новини: Лукс&Стил » ТВ, шоу | Автор: | 489 прочитания
A+ | A-

Стефан Кралчев и Илиян Ралев ще представят България на финала на Peugeot RCZ Cup в Париж

Отборът на Стефан Кралчев и Илиян Ралев ще представя България на международния финал на турнира Peugeot RCZ Cup, който ще се проведе на 10 септември 2012 на игрището Сен-Клу край Париж. Те заслужиха това право, след като спечелиха българското издание на турнира на 1 септември в Голф клуб „Св. София”. За трета поредна година Peugeot организира в България кръг от международния Peugeot RCZ Cup. 90 голфъра в отбори от по двама души се състезаваха във формат скрамбъл на 18 дупки, като на 9 от 18-те грийна на игрището бяха поставeни две флагчета: бяло с логото на Peugeot и синьо с логото на RCZ Cup.
Бялото флагче маркираше по-лесната позиция, а синьото – по-трудната. Всеки отбор имаше възможност да избира дали да играе всички бели или 9 бели и 9 сини флагчета RCZ Cup.
В края на състезанието отборът на Стефан Кралчев и Илиян Ралев постигна най-добър нетен резултат в серията RCZ Cup – 47 точки, и двамата ще пътуват за Париж със съдействието на Air France, за да вземат участие във финала. Стефан Кралчев ще има честта за втора поредна година да представя страната ни на престижното състезание.
На второ място в нетното класиране също с 47 точки, но с по-лош резултат на вторите девет, се класира двойката Илко Йоцев-Александър Ненков. Трети с 44 точки се наредиха Радослав Рашев и Йордан Бошнаков. Победители в грос класирането на серията RCZ Cup станаха Филип Уелш и Джонатан Харгрийвс. В серията Peugeot най-добър грос резултат постигнаха Владислав Маринов и Венцислав Стоилов, а в нетното гласиране първи станаха Николай Савов и Димитър Савов.
Наградата за Най-близо до дупката заслужи Мьонг Хий Ким, а за Най-дълъг удар – Владислав Маринов.
По време на турнира в Голф клуб “Св. София” гостите и участниците имаха възможност да тестват най-актуалните модели автомобили Peugeot: дизеловите хибридите 3008 HYbrid4 и 508 RXH, градският автомобил 208, 100% електрическият iOn, 4х4 представителят 4008.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ