www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

На 17 септември дават наградата на Литекс Моторс

31.08.2012 | Авто новини: Лукс&Стил » ТВ, шоу | Автор: | 1112 прочитания
A+ | A-

- Петима на финала в борбата за спечелване на първия български автомобил Great Wall Voleex С10 в играта на „Литекс Моторс”
- 10-членно жури ще има последната дума при определянето на победителя

След оспорвано и напрегнато гласуване, петима участници продължават за последния кръг от играта на Литекс Моторс „Спечели първия бъларски автомобил Great Wall Voleex C10”, която се провежда във Facebook. Финалистите ще продължат да мерят сили за спечелването на първия български автомобил, след като текстовете им на тема „Защо аз заслужавам да спечеля първия български автомобил” събраха най-много гласове във втори етап на надпреварата във Facebook. В него участие взеха 45 души, като те бяха подкрепени с гласуване от над 15 000 потребители на социалната мрежа.
В последния трети кръг текстовете на петимата финалисти ще бъдат оценявани от 10-членно жури от българския автомобилен производител Литекс Моторс и оторизирани дилъри на Great Wall в страната. Журито ще избере чрез гласуване с мнозинство най-добрия според него текст, който ще получи допълнителен бонус към резултата си. 30 000 потребители общо се ангажираха в играта на Литекс Моторс за близо 2 месеца от началото на инициативата до момента. Кой ще кара първия български автомобил ще стане ясно на 17 септември, когато компанията ще обяви крайния победител в надпреварата.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ