www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Лимитирана серия Nissan Juke & Ministry of Sound (видео)

20.08.2012 | Авто новини: Лукс&Стил » ТВ, шоу | Автор: | 1225 прочитания
A+ | A-

Сътрудничеството между Nissan и Ministry of Sound доведе до появата на бутиков автомобил Nissan Juke & Ministry of Sound с премиум дизайн в екстериора и интериора. От колата ще бъдат произведени само три хиляди бройки в два цвята на каросерията: Metallic Black и Solid White. Както и подобава на подобна колаборация, музикалният пакет в кросоувъра е с впечатляващи джаджи и възможности, включително специални слушалки и ВИП ваучер за музикалния магазин на Ministry of Sound.

Посетителите на 2012 Moscow International Motor Show (29 август – 9 септември) ще са първите, които ще имат възможността да видят ексклузивната лимитирана серия Juke with Ministry of Sound. С нейния дебют в руската столица се отбелязва последната глава от много успешното сътрудничество между двете марки. През юни Nissan порази феновете на 24-часовото състезание в Льо Ман с Juke Box – специално преработени два автомобила Juke, екипирани със система, определена като „най-мощната в света мобилна аудио система“.
Създаден в сътрудничество с Martin Audio, компанията, отговорна за прочутата ‘Box´ стая в щаб-квартирата на Ministry of Sound в Лондон, Juke Box е оборудван със система, която е по-мощна от излитащ Jumbo jet, и който се трансформира в напълно функционираща РА система с DJ-пулт и осветление. Juke Box бе основната атракция в поредица от Nissan Juke Box Sessions след първата си поява през юни. Планират се още събития, като феновете може да открият къде и кога ще се проведат чрез www.facebook.com/ministryofsound.
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ