www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Лимитирана версия Chevrolet Cruze Ivet Lalova Edition

16.08.2012 | Авто новини: Клюки » Светско | Автор: | 1295 прочитания
A+ | A-

В една от най-успешните години за Ивет Лалова София Ауто предлага на българските фенове специална версия на модела Chevrolet Cruze в чест на българската лекоатлетка. В края на лятото, след европейската титла и изключително доброто представяне на Летните олимпийски игри в Лондон, името на Лалова ще стои гордо на 10 автомобила Chevrolet.
Популярният модел, който дебютира през 2009 г., ще получи специална лимитирана версия Ivet Lalova Edition. Модификацията се откроява с редица елементи с логото на Ивет Лалова и възможност за избор на двигатели, нива на оборудване и стандартни или опционални фарове и стопове. Всеки от 10-те автомобила ще бъде с уникален номер, отбелязващ всяко от десетте най-добри постижения на Ивет в спринта на 100 м.
Освен чисто визуалните разлики със стандартния модел, Ivet Lalova Edition има и една морална разлика - за всеки реализиран автомобил Българска федерация лека атлетика ще получи дарение, а собственикът на автомобила - сертификат на негово име. Събраната сума ще бъде използвана за подпомагане развитието на младите надежди на българската лека атлетика. Това е ново начинание както за Ивет, така и за София Ауто, като надеждата на партньорите е в бъдеще да бъдат предложени и други продукти от марката Chevrolet, които да носят запазения знак на Лалова.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ